Professionele Partner

In de meer dan 30 jaar dat FZ Organic Food actief is, heeft het een schat aan kennis en ervaring opgedaan. Dit vertaald zich naar een professioneel en uiterst ervaren productiebedrijf met gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers. Het bedrijf is internationaal georiënteerd, heeft een duidelijke visie en spreekt de taal van de retail en de kleine zelfstandige. FZ Organic Food is een  professionele partner die samen met u zorgt voor een onderscheidend, innovatief en duurzaam assortiment biologische levensmiddelen van uitstekende kwaliteit.

Flexibiliteit

FZ Organic Food heeft door de jaren heen leren anticiperen op veranderingen in de markt. Onze flexibiliteit is een van onze belangrijke kwaliteiten geworden. Met een schaalbaar en multifunctioneel productieapparaat, onze zelfstandige en ervaren medewerkers met kennis en kunde en betrouwbare leveranciers zijn we in staat om snel op veranderingen in de vraag in te spelen.

Onze organisatie kenmerkt zich door een hands-on mentaliteit, denken in oplossingen en  een platte structuur, waardoor we snel kunnen schakelen. Hiermee bieden we bestaande en potentiele afnemers een hoge mate van flexibiliteit en slagkracht, een korte time-to-market en een uitstekende leverperformance.

Strategische Partner

FZ Organic Food wil graag meer voor u betekenen dan de traditionele leverancier. Met onze duidelijke visie en grote innovatiekracht bouwen we graag samen aan uw optimale assortiment. We denken graag mee op het gebied van trade marketing, category management en spacemanagement. Als volwaardige strategische partner bouwen we graag gezamenlijk aan een duurzame relatie tussen consument, retailer en leverancier, om op deze manier een bijdrage te leveren aan uw missie en die van ons.