Kennis & Ervaring

Met FZ Organic Food kiest u voor een familiebedrijf met uitgebreide kennis en ervaring in de biologische voedingsmiddelenindustrie. Het bedrijf is al meer dan 30 jaar met passie en toewijding actief in deze branche. FZ Organic Food is dan ook een pioneer in het natuurvoedingskanaal en een echte autoriteit in deze markt.

Pioneer

FZ Organic Food is een van de grondleggers van het natuurvoedingskanaal in Europa. Oprichter Frans Andringa is meer dan 30 jaar geleden gestart in deze branche met biologische kaas toen de sector nog in haar kinderschoenen stond. In de jaren erna heeft hij enkele andere kleine merken met productiebedrijven aan het portfolio toegevoegd, stuk voor stuk pioneers in deze branche. Samen met enkele andere marktpartijen en in nauwe samenwerking met de winkeliers is hiermee de basis gelegd voor het tegenwoordige natuurvoedingskanaal, de biologische speciaalzaak.

 Autoriteit

FZ Organic Food kan zich inmiddels een expert op het gebied van biologische voeding noemen. Met meer dan 30 jaar ervaring, zo’n 150 afnemers in 32 landen, een uitbreid netwerk in de “biologische wereld” en bekende A merken voor het natuurvoedingskanaal als Trafo, Yakso en Bionova in haar portfolio is FZ Organic Food een partij die weet waar het over spreekt.  FZ Organic Food is met recht een autoriteit in deze markt.