Innovatie & Ontwikkeling

Bij FZ Organic Food besteden we veel aandacht aan innovatie, of het nu gaat om de nieuwste trends en ontwikkelingen in productconcepten voor de consument, nieuwe inzichten in voeding en gezondheid of het optimaliseren van het productieproces. Deze manier van werken is een van de  pijlers onder het succes van het bedrijf en dit dragen we dan ook met trots uit. FZ Organic Food  is om deze reden dan ook de ideale strategische partner voor het samenstellen van een eigentijds en uitgebalanceerd assortiment of voor de ontwikkeling van innovatieve productconcepten.

Research & Development

FZ Organic Food heeft een uitgebreide  kennis van en jarenlange ervaring met productontwikkeling. Met onze eigen afdeling R&D zijn we in staat om marktonwikkelingen te volgen, trendsetter in de markt te blijven en voortdurend innovatieve productconcepten te introduceren. De continue stroom succesvolle productintroducties is hiervan het beste bewijs.

 Samenwerking

Bij FZ Organic Food geloven we in de kracht van samenwerking. In onze visie is innovatie het resultaat van een creatief proces waarbij de kennis en ervaring van verschillende disciplines tot het beste resultaat leiden. Deze visie vertalen we in tailormade ontwikkelingstrajecten in Private Label met onze (potentiele) afnemers, strategische samenwerking op R&D met preferred suppliers en diverse samenwerkingsverbanden met onderzoeks- en onderwijsinstellingen. Alles is er op gericht om een product(range) of concept te ontwikkelen dat onderscheidend is in de markt en voorziet in een behoefte bij de consument.