Trafo

Biologische Chips & Snacks

Trafo is het merk voor puur biologische chips van de beste kwaliteit. Al meer dan 30 jaar is Trafo een vertrouwde naam in dit segment. Deze jarenlange historie zie je terug in de zorg waarmee wij onze biologische aardappelen selecteren, de passie en kunde waarmee we deze aardappelen verwerken en bovenal in de kwaliteit en smaak van ons eindproduct: smakelijke en verantwoorde biologische chips van Hollandse bodem!

Onze boodschap

Trafo is 100% biologisch vanuit passie en een ideaal. Het ideaal vanuit het besef dat de huidige intensieve landbouw niet langer houdbaar is en dat wanneer we de wereld voor onszelf en onze kinderen leefbaar willen houden, een duurzame en biologische landbouw de enige weg is.

Deze boodschap verkondigen we reeds meer dan 30 jaar en samen met andere bevlogen vakidioten (boeren, producenten, winkeliers) hebben we dan ook aan de basis gestaan van wat nu met een mooi woord het natuurvoedingskanaal heet. Met trots en vol ambitie bouwen voort op dit stukje geschiedenis in de volle overtuiging dat we op deze wijze onze bijdrage leveren aan een betere wereld.

Onze producten

In onze state-of-the art chipsfabriek produceren we een uitgebreide range producten. Met onze moderne productielijnen en ons deskundige personeel zijn we in staat om op een lage temperatuur te bakken, wat de kwaliteit van de chips en de olie waarin wordt gebakken ten goede komt, en met onze defatter kunnen we het vetgehalte van de chips zo laag mogelijk houden.

Originals

De traditionele chipTrafo chips aardappelchips highs van Trafo hebbende vertrouwde smaak en textuur die u al jaren gewend  bent. Gemaakt van de beste kwaliteit biologische aardappelen, heerlijk dun gesneden en zonder toevoegingen.

Handcooked

Onze range handcooked chips hebben eenhandcooked herkenbare, pure smaak en een kenmerkende, krokante bite. Deze chips zijn net iets  dikker gesneden en worden in batches gefrituurd. Onze meesterbakkers bepalen op basis van hun vakkennis en jarenlange ervaring wanneer de chips hun optimale garing hebben bereikt.

Heart Chips

Onze Heart Chips is een range bewuste chips en snacks. Light en Groente chips klein Deze range omvat o.a. low fat, maximum taste groentechips en aardappelchips gebakken in een gepatenteerde vacuümoven, chips zonder zout en chips gebakken in kokosolie of olijfolie.

Snacks

Naast een uitgebreide range biologiscsnacksdivers1he (aardappel)chips omvat het totale productgamma van Trafo nog een ruim aanbod aan andere chips & snacks. U moet hierbij o.a. denken aan Tortilla Chips, Corn Peanuts Popcorn en Pretzel Sticks.

Meer informatie

Wilt u meer informatie, bent u geïnteresseerd om artikelen van Trafo op te nemen in uw assortiment of verkoopt u reeds Trafo en bent u op zoek naar een productspecificatie, packshot of andere informatie, stuurt u dan een email naar info@fzorganicfood.com.